ВИДЕО: Първи урок по български за чужденците в Левски

Чуждестранните футболисти в Левски проведоха своя първи урок по български език на "Герена". Като част от дългосрочната стратегия за изграждане атмосфера на приемственост и следвайки традициите на любимия клуб, съвместната инициатива на ПФК Левски, "Тръст Синя България" и Институтът за чуждестранни студенти цели от една страна да подобри комуникацията в първия отбор, а от друга да помогне за по-лесната адаптация на играчите към тима и страната.

Продължителността на обучението ще е 60 учебни часа, а днес вече се проведоха два от тях. В бъдеще Левски предвижда освен серията от уроци със специализирания преподавател Мариана Дойчинова и опознавателни часове, свързани с историята на клуба и българската държава.

Швейцарци напират за Паулиньо през зимния прозорец

Швейцарският Лугано не се е отказал от възможността да привлече крилото на Левски Паулиньо, твърди "Тема Спорт". В момента тимът не се движи добр...

На първия урок по български език футболистите и главният скаут Богдан Патрашку демонстрираха отлично настроение и голямо желание да научат бързо достатъчен набор от думи, които да демонстрират пред българите в тима.

Вижте в този материал кой футболист на Левски попадна в топ 5 на най-скъпите летни трансфери в първенството ни.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!