Швейцарци напират за Паулиньо през зимния прозорец


Швейцарци напират за Паулиньо през зимния прозорец
Снимка: Официален сайт на Левски

4204 0

Швейцарският Лугано не се е отказал от възможността да привлече крилото на Левски Паулиньо, твърди "Тема Спорт". В момента тимът не се движи добре в местния елит – намира се на предпоследното 9-о място.

По време на лятната подготовка от Лугано проявяваха много сериозен интерес към фланговия нападател. Президентът на клуба дори се похвали, че е въпрос на време трансферът да бъде осъществен. Треньорът на Левски Петър Хубчев обаче заяви, че няма никакъв заместник на играча и до сделка не се стигна.

Агентите на Паулиньо са швейцарци, а в местните медии се появи информация, че от клуба продължават да го следят. Така че, няма да е голяма изненада, ако до такава сделка се стигне през зимата.

Лугано ще участва и в груповата фаза на Лига Европа. Отборът е в компанията на датския Копенхаген, шведския Малмьо и украинския гранд Динамо Киев. А кои бяха най-скъпите 5 летни трансфера в Първа лига вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички