В Турция: Левски прие офертата на Акхисар за Костов


В Турция: Левски прие офертата на Акхисар за Костов
Снимка: Оф. сайт на Левски

2508 0

Левски е приел офертата на турския Акхисар за своя нападател Станислав Костов, твърди вестник "Сабах". Сега остава самият футболист да се договори с турския опашкар, за да се стигне до трансфер.

Нападателят не е очарован нито от офертата, нито от перспективата да играе в този клуб. Това обаче няма да откаже турците от идеята да го купят. "Сабах" твърди, че той е най-сериозната алтернатива пред клуба за усилване на атаката. Носителят на Купата на Турция за 2018 година е застрашен от изпадане.

ФАКТ: РОНАЛДО БЕ ЗАДМИНАТ ПО ГОЛОВЕ ОТ КЕШЕРУ И КОСТОВ

Костов замина със "сините" за Кипър, където ще мине цялата зимна подготовка на столичани. Очаква се обаче той да напусне при първата оферта, която го устройва.

Акхисар има още два варианта за атаката си - нигерийците Кенеди Игбоананике и Ефе Аброзе. Последният е свободен агент, след като отказа офертата на Хибърниънс да остане в Единбург, но е желан от тимове от Острова.

Това не е единственият проблем в Левски. Както е известно, соченият за нов директор в клуба - Павел Колев, отказа поста. Причините за това вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички