Факт: Роналдо бе задминат по голове от Кешеру и Костов


Факт: Роналдо бе задминат по голове от Кешеру и Костов
Снимка: Getty Images/Guliver

3082 0

Водачите при голмайсторите в Първа лига Клаудиу Кешеру и Станислав Костов завършиха 2018-а година с повече попадения за новия сезон, отколкото има голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо. Това показва класиране на "Трансфермаркет", в което попадат играчи от първенства по целия свят.

Нападателят на Лудогорец заема шеста позиция, след като има на сметката си впечатляващите 16 гола в рамките на 20 мача в шампионата. Стрелецът на Левски от своя страна има с един гол по-малко, но това го изпраща далеч по-назад в класирането - 14-о място.

Португалската мега звезда има 14 гола, които са достатъчни, за да поведе подреждането при голмайсторите в Серия А, но не и да задмине Костов и Кешеру, които, естествено, се състезават в далеч по-слаб шампионат, като обикновено не се допускат подобни сравнения.

ЛУДОГОРЕЦ ПРОДАВА СВОЙ НАПАДАТЕЛ НА ТИМ ОТ БУНДЕСЛИГАТА

Звездата на Барселона Лионел Меси също остава зад Кешеру, като броят на попаденията му за каталунците е 15 - колкото има и Костов, но отбелязани в по-малък брой мачове. Именно това класиране накара медиите в Румъния да отбележат чудесното представяне на нападателя на Лудогорец, считайки го за един от най-добрите нападатели в Европа до момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички