В Германия пращат Илия Груев в Левски

Илия Груев има два варианта да продължи кариерата си - Левски и националния отбор. Това твърди „Майн Вердер". Медията се свърза с Груев, след като се появи информация, че тои може да се събере със сина си в Бремен. Груев щял да бъде помощник-треньор във Вердер. „Няма такова нещо. Не съм подписвал с никой", обяви Груев.

През ноември той се появи в София и се заговори, че е спряган за спортен директор. Юношата на „сините" обаче сам отхвърли тази възможност. Вместо това той се завърна в Германия, където бе привлечен като анализатор в Шалке, пише "Меридиан мач". Очакваше се дори да бъде назначен за постоянен помощник-треньор на Диего Тедеско.

Николай Михайлов с големи шансове да премине в турски гранд?

Двама български национали може да се озоват в турския гранд Фенербахче през лятото, ако се вярва на тамошните медии. Според тях "фенерите" следят...

Както е известно, фаворит за нов треньор на Левски е Петър Хубчев. Той също е немски възпитаник. Не е ясно обаче дали Хубчев е предлагал на Груев да стане част от екипа, който стяга за „Герена". Със сигурност в него е друг бивш „син" кадър - Георги Донков. Според запознати последният дори е отхвърлил примамливо предложение от Германия, за да бъде част от родния си тим. Донков вече веднъж се размина с Левски и този път не искал да изпусна тази възможност. Той бе канен от Илиан Илиев, но по същото време бе помощник на Марио Баслер във Вакер Бургхаузен.

Междувременно Димитър Димитров - Херо, също призна, че може да поеме Левски - ето какво заяви.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!