В Чехия осмяха Хушбауер заради Левски: Там няма и 2000 фена на домакински мач


В Чехия осмяха Хушбауер заради Левски: Там няма и 2000 фена на домакински мач
Снимка: Getty Images/Guliver

4405 0

От успешния и финансово стабилен Славия до българската лига... Така коментираха от чешкото издание "Idnes.cz" новината на колегите си от aktualne.cz, че халфът на пражкия гранд Йозеф Хушбауер е на път да подсили Левски. Според "Idnes", посещенията на домакинските мачове на "сините" не надхвърлят 2000 души.

Изданието посочва още, че Левски е исторически ннай-големият български клуб, но през последните години той, както и всички останали елитни клубове у нас, е в сянката на Лудогорец. Те припомнят, че наскоро разградчани назначиха известния чешки треньор Павел Върба. 

Чешката медия съобщава, че интересът към Хушбауер не е никак малък. Освен Левски, халфът е следен още от австрийския ЛАСК (Линц), определен като "най-добрият отбор в Австрия след Залцбург). Ситуацията около чеха следят и някои турски клубове. Възможно е обаче опитният футболист да си остане в Славия. А какво каза за зимната селекция в клуба изпълнителният директор Павел Колев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички