Треньорът на желан от Левски призна: Напуска ни!


Треньорът на желан от Левски призна: Напуска ни!
Снимка: Guliver/GettyImages

3802 0

Треньорът на холандския Валвайки - Фред Грим, обяви, че няма никаква възможност халфът Стайн Спирингс да остане в клуба. Според него, трансферът на играча, желан от Левски, е "неизбежен", но тепърва предстои той да реши къде иска да продължи кариерата си.

Както е известно, 23-годишният атакуващ футболист е идвал в София, за да се запознае с българския клуб и да научи какви условия му предлагат "сините". Той обаче още не е решил, че иска да играе в България. Спирингс е твърдо решен да смени обстановката и дори не замина с Валвайки на лагер в Португалия.

"Стайн има възможност да продължи кариерата си в друг клуб и го разбирам, че иска да се възползва от нея. Много съжалявам за това негово решение, тъй като лично аз искам той да остане в състава. За съжаление трансферът му е неизбежен", заяви Грим пред холандски медии.

"Сега пред него остава единствено да реши в кой точно клуб иска да премине. Ние ще трябва да се фокусираме върху втората част от шампионата и да се справяме без него", допълни треньорът. А как коментира слуховете, че холандецът е идвал в София директорът на Левски Павел Колев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички