Участва ли Левски в заговор срещу ЦСКА? Ето отговора на Дерменджиев


Участва ли Левски в заговор срещу ЦСКА? Ето отговора на Дерменджиев
Снимка: Официален сайт на Левски

1696 0

Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев, коментира думите на своя колега Любослав Пенев, че отбори от топ 6 на шампионата играят в заговор срещу ЦСКА.

"Не съм го чел и не искам да го слушам, това е несъвместимо с името Левски, играем мач за мач, имаме контузени, наказани, не говорим дори и срещу съдиите, защо са наказани, защо не е свирена дузпа. Искаме да изиграем мачовете на едно добро ниво и момчетата да изиграят добри мачове. Аз не настройвам отбора психологически на такава тема, искам да играят добре.

Аз искам съдиите да ги оставим да свирят нормално, много ги коментираме, нека ги оставим, да свирят това, което виждат. Любо е добър треньор, той умее добре да влияе психологически на играчите, да им намери точните позиции, има визия какво иска от отбора. Качеството на игра е подобрена, така че трябва да видим добър и зрелищен мач", заяви наставникът.

Дерменджиев е на мнение, че подобни двубои може да се решат както от индивидуални действия, така и от колективната игра. "Има го и това с индивидуалното да се реши, но може и отборно. Тези мачове трябва да са компактни в действията и в атаката, а ви защита. не е изключено и двата момента".

А какво още заяви за самия двубой Дерменджиев и има ли изявен фаворит - вижте в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички