Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава


Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава
Снимка: БГНЕС

2111 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира ситуацията с треньорския пост в отбора. Той заяви, че Георги Дерменджиев ще остане начело на "сините" и коментира информацията, появила се неотдавна, че Петър Хубчев може да поеме тима.

"Никаква промяна няма в това отношение. Георги Дерменджиев е треньор на Левски. Работи всеотдайно. От сутрин до вечер е на стадиона. Правим планове за следващия сезон, когато говорихме за селекцията, Дерменджиев и Богдан бяха два часа заедно и коментираха конкретни имена“, призна Колев пред "Диема спорт".

"Що се касае до слуховете за Петър Хубчев, мисля, че тази отшумя отдавна, ние разследване не сме правили. Имам информация какво е станало, бил съм в медиите дълги години, и продължавам да твърдя, че тази информация целенасочено бе пусната в деня на мача на националите в Косово. Някой ден ще стане вероятно ясно и защо. Засега няма обяснение. Освен, че някой искаше да дестабилизира селекционера на националния тим и някой много се страхува да не би случайно нещата в Левски да се подредят и да вземат да се получат. Кой точно се страхува? Вероятно не са малко хора. Мисля, че вашите зрители ще се сетят и сами, няма нужда да назовавам конкретни опоненти на Левски“, коментира още директорът. А какво липсва на клуба според известния му фен Стефан Софиянски вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички