Избраха Паулиньо за играч №1 през август, бразилецът разкри целта пред Левски


Избраха Паулиньо за играч №1 през август, бразилецът разкри целта пред Левски
Снимка: levski.bg

2135 0

Звездата на Левски Паулиньо бе избран за футболист №1 за месец август. Бразилецът сподели пред медиите, че основната цел на "сините" през този сезон е титлата, но подчерта, че тя може да дойде само ако се гледа мач за мач. Крилото на столичани заяви, че българският език е много труден, но прави всичко по силите си, за да го научи.

“Това може би е най-добрият ми период в Левски. В началото, когато пристигнах имах също добри моменти, но смятам, че сега съм в най-добра форма. Направих много добра подготовка и всички тренираме усилено. На всички ни минава през главата, че можем да станем шампиони, но трябва да играем във всеки двубой отговорно. Въпреки че гледаме мач за мач все пак крайната ни цел е титлата", заяви Паулиньо.

“Хубчев иска да сме добре построени и да спазваме тактическата дисциплина. Както виждате не играем дефанзивно и аз лично имам свободата да играя както мога. Българският е много труден език, сега учим глаголи, спрежения, местоименията. Малко по малко започвам да научавам повече и да разбирам. Надявам се в близко бъдеще да мога малко повече да говоря с вас на български. Ние всички знаем, че това е много важно да можем да разбираме езика”, добави още бразилецът.

Междувременно стана ясно, че скаути на френския Тулуза са следили изявите на звезда на Левски по време на мача срещу Славия в "Овча купел" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички