Хубчев извади голямата си звезда от тима за Купата на България


Хубчев извади голямата си звезда от тима за Купата на България
Снимка: levski.bg

2019 0

Група от 18 футболисти определи старши треньорът на Левски Петър Хубчев за мача от 1/16 финалите в турнира за Купата на България срещу Спартак Варна. Двубоят на стадион „Градски“ в Балчик е в сряда, 25 септември от 16:00 часа.

Наставникът на столичани извади четирима основни футболисти от групата за мача, за да им даде почивка, а сред тях е и избраният за футболист №1 за месец август Паулиньо. Останалите са Милан Миятович, Холмар Ейолфсон и Нуно Рейш.

Тази сутрин „сините“ направиха последната си тренировка преди срещата със Спартак. Заниманието се проведе на централния терен на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В ранния следобед отборът на Левски отпътува за Варна.

Ето и цялата група на „сините“:

Николай Михайлов, Петър Иванов, Живко Миланов, Йоанис Каргас, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Филипе Нашименто, Мартин Петков, Станислав Иванов, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Франко Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта.

А кои двама футболисти от "забравените" в Левски ще получат шанс за изява в Купата на България - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички