Станислав Иванов: Разликата между Лудогорец и Левски не е толкова голяма


Станислав Иванов: Разликата между Лудогорец и Левски не е толкова голяма
Снимка: Официален сайт на Левски

2866 0

Младата звезда на Левски - Станислав Иванов, бе избран за най-добър играч на месец септември. При награждаването нападателят заяви, че разликата между "сините" и Лудогорец не е толкова голяма и, че в личен аспект има още неща, които да подобри.

"Всички искаме да спечелим купа и се надяваме това да се случи в най-скоро време. Не мисля, че четири точки много. Лесно се печелят и лесно се губят. Загубихме този мач, имахме си своите шансове. Разликата между Лудогорец и Левски не е толкова голяма. Доста отбори, които имат по-малко точки успяват да вземат нещо от тях", заяви юношата на столичани.

В последния мач на "сините" Иванов бе оставен резерва, но вкара победния гол за 2:1 срещу Арда. "Треньорът така реши. Ако прецени да играя 5 минути, ще го направя и отново ще дам 100 процента от себе си. Тези неща не зависят от мен. Моята работа е на терена, а неговото решение в случая си беше правилно. Показвал съм много пъти, че имам добър ляв крак, а в случая успях и да вкарам гол. За мен е важно Левски да побеждава".

"Трябва да подобрявам физиката си. Виждате какво става в световния футбол, всички са на страхотно ниво. Левски всеки има нужните качества, за да играе. Но няма спокойствие. Трябва да се раздаваш на 100%, за да си заслужиш мястото. Спекулациите за трансфери не ме интересуват. Концентрирам съм върху работата си с Левски. Аз давам всичко от себе си. Ако ме извикат в националния отбор, за мен ще бъде чест", добави Иванов. По-рано днес стана ясно, че има и оферта за Станислав Иванов, но "сините" са категорични, че не искат да се разделят с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички