В Левски има оферти за двама от нападателите, но "сините" не планират раздяла


В Левски има оферти за двама от нападателите, но "сините" не планират раздяла
Снимка: Официален сайт на Левски

4461 0

Румънският мениджър Джовани Бекали заяви, че има голям интерес от чужди отбори към двама от младите таланти в Левски - Станислав Иванов и Найджъл Робърта. От клуба обаче нямат никаква намерение да се разделят с нападателите си.

"Станислав Иванов и Найджъл Роберта играят много силно, има интерес към тях. Но те трябва да продължат така, във всеки мач да се бият. Това е само началото. Клубът не ги продава, въпреки че има оферти. Левски ще се подсилва, а няма да се отслабва през следващия трансферен прозорец", заяви пред "Тема спорт" Бекали.

И двамата имат по 6 гола до момента в първенството, като са водещите реализатори на "сините". Както е известно, Бекали е много близък със силните фигури в Левски Васил Божков и Георги Тодоров. Румънецът помага и със съвети около трансферната политика на клуба.

"Отборът върви добре за момента. Изоставането от Лудогорец е само 4 точки. Това е нищо. През пролетта Левски ще се бори за титлата, ще хвърли всичко. Още нищо не е решено", каза агентът и похвали работата на Петър Хубчев.

"В началото всички казваха, че той е дефанзивен специалист. Затова и доста хора не го искаха. А треньорът е отличен. Левски е втори по отбелязани голове в първенството, има и втората най-добра защита. Всичко това показва, че отборът играе офанзивно, а не дефанзивно. Тимът израства и трябва да се мисли как да бъде подсилен, а не да продава най-добрите си футболисти. Левски ще е най-малкото втори, а има и шанс за титлата. Ще се бори до края за нея. Трябва да се прави и състав за Европа", заяви Бекали.

По-рано стана ясно, че след новия договор на Станислав Костов, се очаква още двама титуляри да преподпишат - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички