Станимир Стоилов даде съвет коя тема трябва да бъде прекратена незабавно в Левски

Легендарната фигура за Левски Станимир Стоилов коментира събитията в любимия му отбор, като даде съвет темата за чужденци и българи да бъде прекратена веднага. Той се надява клубът да бъде поет от сериозен човек, който да реши проблемите.

"Надявам се да се получи най-доброто за Левски! Ние не можем да определим кой да е собственик. Явно Левски има проблеми, затова клуба трябва да бъде поет от сериозен човек, който да ги реши! Всички, които бяха привлечени, са добри играчи. Част от тях имат нужда да си върнат максималната форма и се надявам да помогнат на Левски, когато това стане", заяви Мъри пред "Дарик" и продължи относно това дали трябва да има чужденци в отбора.

Спас Русев обяви, че се оттегля от Левски: Дълговете на клуба ще станат наполовина

Собственикът на Левски Спас Русев проговори за ситуацията в клуба и обяви оттеглянето си "сините". За смяна на собствеността се говори в медийнот...

"Тази тема трябва да се прекрати по възможно най-бързия начин. Всеки клуб сам си определя политиката и стратегията. Няма българин или чужденец, а играч, който си върши работата и помага на Левски и такъв, който не си върши работата и съответно не помага на отбора. Щом даден футболист помага на Левски, няма значение дали е българин или чужденец. Много е важно още с привличането на футболиста, той да се запали по идеята Левски.

Много често българските играчи взеха да говорят на тази тема. Това трябва да се прекрати, а те да се концентрират върху представянето си на терена. Всичко това може да доведе до разединение в отбора. Играчите в Левски, трябва да са единни в тренировките и на мачовете. Когато говорим за колектив - той не се оформя в ресторанта или в дискотеката, а не на терена - по време на тренировките и мачовете. Нека българските играчи не забравят, че и те са били “чужденци” - когато са играли зад граница. Левски е достатъчно велик клуб, за да запали всеки играч, който е стъпил на Герена със своята история и харизма. Аз вярвам, че ако вървим в правилната посока, скоро ще се случат позитивни неща за привържениците на Левски".

Изпълнителният директор на тима Павел Колев вече призна, че е назначен от Васил Божков, за когото се смята, че ще е новият силен човек на "Герена". Ето какво заяви Колев

Още по темата

Please select answer!