Капитанът на Левски: Уверили са ни, че всичко ще бъде наред


Капитанът на Левски: Уверили са ни, че всичко ще бъде наред
Снимка: Официален сайт на Левски

2944 0

Капитанът на Левски Иван Горанов обяви, че колективът в отбора е по-добър от миналогодишния и са получили уверение от ръководството, че всичко ще бъде наред в клуба. Тази вечер отборът се прибра в София от подготовката си в Кипър.

"В момента между нас футболистите всичко е наред, има добра атмосфера. Има добра енергия и мислим са. Подкрепяме се във всеки един момент. В такива ситуации отборът трябва да е силен и да е колектив. Уверили са ни, че всичко ще бъде наред. Заедно трябва да излезем от такива ситуации, сплотени сме, стараем се и искаме да сме в най-добро състояние за първенството. Колективът е на добро ниво, по-добро от миналата година. Райнов и Божинов са много добри футболисти, с характер и ще помогнат много на отбора", заяви Горанов.

"Според мен, независимо дали си българин или чужденец, трябва да играеш със сърце. Българските футболисти знаят, че Левски е велик клуб и трябва да се играе по-различно за Левски. Не мога да кажа нищо за никой от моите съотборници, всички тренират раздават се и се стараят", допълни още Горанов.

А какво заяви треньорът на тима Георги Дерменджиев след лагера - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички