Следващият нов в Левски ще бъде Живко Миланов


Следващият нов в Левски ще бъде Живко Миланов
Снимка: БГНЕС

2248 0

Левски е на път да се подсили с още няколко родни футболисти след Мартин Райнов. Това стана възможно след ключови срещи по високите етажи - изпълнителният директор Павел Колев се видя с бъдещите собственици на клуба. След това той е уведомил треньорския щаб, че Дерменджиев ще може да разчита на поне част от желаните от него трансферни цели, пише "Тема Спорт".

До часове "сините" ще си върнат десния бек Живко Миланов, който ще стане свободен агент. Той вече уточни условията по разтрогване на контракта си с АПОЕЛ Никозия. Най-вероятно в следващите дни той ще започне тренировки с Левски в Кипър.

БОСЪТ НА СЕПТЕМВРИ: ИМАШЕ РАЗГОВОРИ ЗА ЛЕВСКИ

По-сложен е въпросът с централния защитник Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив), на този етап той е скъп за столичани. Възможни опции са Галин Иванов и Иван Бандаловски, но към момента няма развитие по евентуални сделки с тях. Първият има оферта от унгарския Халадаш и тя е много по-добра от тази на Левски, който следва линия на свиване на бюджета. Поради това са възможни изходящи трансфери. Най-сериозен интерес има към Станислав Костов и Жерсон Кабрал.

Кои други родни играчи харесват "сините" - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички