Славиша Стоянович: Не съм искал да напускам Левски и не съм подписвал договор с Латвия


Славиша Стоянович: Не съм искал да напускам Левски и не съм подписвал договор с Латвия
Снимка: Официален сайт на Левски

2184 0

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович говори в детайли за ситуацията, в която бе попаднал в началото на годината. Още преди да се раздели със "сините" имаше информации, че той е приел оферта от страна на Латвия за националния отбор. Стоянович обаче категорично отрече тази новина.

"Вижте, офертата от Латвия беше сигурна, но не беше само тя. Имаше такава от Саудитска Арабия и от отбор в Корея. Никой не написа за другите предложения, а само се говореше за Латвия. Аз прецених и казах на латвийците,че до края на моя договор с Левски няма да си тръгна оттук.И това е истината. Казах им, ако преценят да преговарят с ръководството на клуба. Моето желание беше да си свърша работата тук и да покажем качества и резултати .И по възможност да продължа договора си с още една година. Нормално е да сме говорили какво може да се случи, ако това не стане. Все пак говорим за професионален футбол .Ако собственика или някой друг накрая или по време на сезона ми каже,че не продължаваме заедно за в бъдеще, но пак ви казвам не е имало договорка, нито подписан договор, нито документ…

Не съм подавал оставка. Не съм искал да си тръгвам. Говорили сме по темата Латвия, че е дошла полуофициална оферта и че съм говорил с тях. Моето мнение беше директно и точно. Не си тръгвам преди да си свърша работата. Какво щеше да се случи после - не мога да знам. Щяхме да разберем. Всичко друго беше спекулации и слухове,че може да съчетавам двете работи и може да си тръгна. Щом дойдох на първа тренировка значи показах,че искам да остана и да си свърша работата", заяви Стоянович пред Канал 3. 

„Не съм човекът,който трябва да говори за финанси. Повече виждах несигурни футболисти за това,което ще става в края на сезона. Не са били сърдити и работиха, но по-скоро виждах недоверие и несигурност за това, което ще се случва след месец май, когато свършва сезона. И когато си говорихме директно те ми признава именно това - че са объркани и не знаят какво ги чака в края на сезона. Това беше един от проблемите, който като добавиш към другите предизвикаха кризата,която не очаквах". 

А каква е ситуацията около собствеността в Левски - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички