Симеон Славчев проговори за Левски


Симеон Славчев проговори за Левски
Снимка: Getty Images/Guliver

4303 0

Българският национал Симеон Славчев определи като “спекулации” информациите за негов близък трансфер в Левски. "Новината за евентуален мой трансфер в Левски е спекулация. Не съм имал разговори с тях, нито оферта", категоричен бе Славчев пред “Меридиан Мач”.

За негово идване на "Герена" се заговори след победата над Чехия в евроквалификациите. Според информациите, той е получил солидно предложение от Левски, след като от настоящия му отбор Карабах са дали зелена светлина да води преговори с други отбори. В Азербайджан дори го бяха обявили за сигурен нов в Левски през януари.

"На този етап не мога да коментирам нищо повече за бъдещето си, тъй като не съм имал конкретен разговор с ръководството на Карабах дали оставам, или си тръгвам. Имам договор за още един сезон. Докато не се уточним не мога да коментирам", допълни той. А кой друг български национал е вариант за "сините" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички