Левски следи ситуацията около Ивелин Попов


Левски следи ситуацията около Ивелин Попов
Снимка: Getty Images/Guliver

5846 0

От Левски следят ситуацията около вече бившия капитан на националния отбор - Ивелин Попов, който е и юноша на "сините".

От "Герена" следят ситуацията около него и руския Ростов, като информациите от Русия са, че играчите не са получавали заплати от три месеца, а треньорът Валерий Карпин дори обяви, че е възможно да си тръгне заедно с няколко от титулярите, на които това положение вече е започнало да им омръзва.

Смята се, че Попов е сред тях. Затова в Левски отново ще опитат да го върнат, макар и Ивелин вече да отказа през миналата зима, твърди "Меридиан мач". Информацията идва на фона на публикацията, че от Левски са отправили оферта към национала на България Симеон Славчев, който играе все по-рядко за Карабах в Азербайджан.

Изданието припомня, че на “Герена” срещат трудности с привличането на бивши кадри на Литекс, като припомня сагата със Станислав Манолев, който в крайна сметка отиде в Лудогорец, след като беше освободен от ЦСКА. И изпълнителният директор на тима - Павел Колев, обяви, че в последните месеци непрестанно се наблюдават играчи, включително и български, но не назова конкрентни имена. Ето какво още заяви относно ситуацията на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички