Шефът на НКП: В петък Борисов ще научи нашата позиция, има настроения за протести


Шефът на НКП: В петък Борисов ще научи нашата позиция, има настроения за протести
Снимка: БГНЕС

2529 0

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски - Степан Хиндлиян, говори пред медиите след втората среща на феновете с Васил Божков. Той сподели, че на предстоящата среща с премиера Бойко Борисов в петък, той ще бъде информиран какво мисли левскарската общност.

"Не бих казал, че има нови неща. Чуха се становищата на останалите организации, които не ги бяха изразили преди това. В петък ще има среща с Бойко Борисов. Там ще се поставят някои въпроси от наша страна, но също така ще бъде информиран какво мисли левскарската общност по въпроса. Не ме питайте какво мисли левскарската общност. Красен Кралев член е на министерския съвет, писмото ни е до Министър-председателя. Кои министри ще са там решава премиерът", заяви Хиндлиян.

"Преди Красен Кралев да направи изказването, което изключително много разгневи левскарите, нашата организация се свърза с него и поиска да се срещне с Бойко Борисов. Той съдейства срещата да се осъществи", призна председателят на НКП на Левски.

"Въпросът е защо държавата реши да национализира частен бизнес в 21 век. Бившият вицепремиер, след като се справи с шума по морето и реши проблемите майките на деца с увреждания, сега реши да приватизира и национализира", допълни още той, като отново попита защо не се одържавяват някои други бизнеси, а точно този с лотарията.

Според резултатите от срещата с Борисов левскарите щели да вземат мерки. "Имаме много фракции, фенклубове, организации. Един може да протестира във Facebook, друг може на улицата, трети пред блока вкъщи. Не мога да кажа подобно нещо. Има настроения за протести, но под каква форма ще бъдат, е въпрос на време да видим", обясни Хиндлиян.

В същото време Васил Божков отново заяви, че няма да има възможност да финансира Левски, ако се стигне до одържавяване на "Националната лотария" (ето и повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички