Сериозен кадрови проблем притесни Хубчев преди мача за Купата


Сериозен кадрови проблем притесни Хубчев преди мача за Купата
Снимка: Официален сайт на Левски

2381 0

Сериозен проблем може да се отвори пред Петър Хубчев преди домакинството на Левски на Черно море в сряда в турнира за Купата на България. "Сините" треперят за Иван Горанов, който игра срещу Берое на инжекции. Левият бек се оплаква от контузия и не е ясно дали тя ще му позволи да излезе и срещу "моряците".

Хубчев едва ли ще е щастлив при лошо стечение на обстоятелствата. Причината за това е, че Горанов няма алтернатива, след като през лятото от клуба си тръгна Луи Нганиони. "Сините" дълго време се оглеждаха на пазара за краен защитник, но така и не успяха да намерят играч, който да хване окото на Хубчев и помощниците му.

Затова в Левски ще трябва да се надяват, че Горанов отново ще стисне зъби и ще изиграе и този мач, а след това може да му бъде дадена почивка при домакинството на Витоша.

Не е ясно и положението на Нуно Рейш, който пропусна гостуването на Берое, след като се оказа, че болките в кръста, които получи при домакинството на Царско село, не са отшумели. А кои са опциите пред столичани за нов централен защитник вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички