СНИМКИ: София осъмна с плакати в подкрепа на Левски


СНИМКИ: София осъмна с плакати в подкрепа на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

7516 0

Плакати с призиви за подкрепа към Левски, както и послания към върховенството на закона бяха окачени по мостовете из почти цяла София. Именно по този начин осъмна столицата. Припомняме, че на 15.02 "сините" подновяват шампионата с двубой срещу ЦСКА.

Посланията на тях са свързани с футбола: "Левски" оле, нищо общо с тире", "Левски" без тире", "Долу ръцете от Отбора на народа, Има обаче и политически призиви: "Клеветата е политически инструмент", "Демокрация????", "Конституция????", като последният е бил опънат точно пред Министерски съвет.

Не е ясно точно кой е разпънал плакатите. В последните две седмици е изключително напрегнато около "синия" клуб и нервите на привържениците вече са опънати до краен предел. Проблемите идват от факта, че не е ясно какво ще се случи с финансирането на клуба, ако генералният спонсор се оттегли. Както е известно, финассовият благодетел на столичани Васил Божков има доста проблеми и в момента е в ОАЕ, като властите у нас искат да го върнат в България заради 7-те повдигнати обвинения. . В понеделник пък плъзна сериозен слух, че "сините" са останали без генерален спонсор заради проблемите, които "Национална лотария" има през последните седмици. Информацията бе опровергана пред SportLive и от собственика на Левски, и от Павел Колев (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички