Добра новина за Левски: Спечели дело за 6-цифрена сума в евро


Добра новина за Левски: Спечели дело за 6-цифрена сума в евро
Снимка: Официален сайт на Левски

6653 0

Рядкост са добрите новини за Левски в последните седмици, но все пак в понеделник вечер стана ясно, че "сините" са спечелили делото, заведено от бившия треньор на тима Делио Роси и асистентите му във ФИФА. Италианският екип е търсел 340 хиляди евро от ръководството на столичани след раздялата между ветерана в треньорската професия и българския клуб. 

В крайна сметка обаче, отсъждането е било в полза на Левски и така няма да бъдат прибавени допълнителни суми към задълженията на 26-кратните шампиони. Новината съобщи Кирил Ивков пред сайта gong.bg: "Преди малко излезе решението на ФИФА. Спечелихме дело, заведено от Роси и асистентите му за над 340 000 евро. Беше много тежко и затова се радвам, че завърши с успех". 

Определено това е добра новина за клуба, след като само преди няколко дни ръководството трябваше спешно да плати над 40 хиляди евро на мениджърска агенция, за да не бъде отнеман точков актив на Левски, а в същото време срещу клуба беше внесена искова молба от "Главболгарстрой". Фирмата, построила сектор "А" на "Герена" без козирка, търси над 3 милиона лева от "сините". 

В понеделник пък плъзна сериозен слух, че "сините" са останали без генерален спонсор заради проблемите, които "Национална лотария" има през последните седмици. Информацията бе опровергана пред SportLive и от собственика на Левски, и от Павел Колев (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички