Павел Колев потвърди пред SportLive, че генералният спонсор не се е оттеглил от Левски


Павел Колев потвърди пред SportLive, че генералният спонсор не се е оттеглил от Левски
Снимка: БГНЕС

11764 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев потвърди  казаното от Димитър Ганев пред Sportlive.bg, че генералният спонсор "Националната лотария" не се е оттеглил от клуба и определи появилите се информации като спекулации. Думите му идват по-малко от час, след като куп медии гръмнаха със сензацията, че "сините" вече търсят свежи пари, след като генералният спонсор се е отказал. Това обаче се оказва единствено спекулация на този етап. 

"Потвърждавам това, което е казал, нямам такава информация нито официално, нито неофицилно. Това е абсолютна спекулация. Никой не ме е уведомявал мен. Това е истината. На този етап нямам никакви притеснения. Работим по план, гоним конкретни задачи, които имаме. Не е в моите правомощия да се притеснявам", заяви Колев пред Sportlive.bg.

Той допълни, че е говорил преди минути с Димитър Ганев и не е получил никакви индикации, че партньорският контракт приключва. "Отдавна не бях разговарял с него, но се чухме преди броени минути точно по тази тема и да потвърди пред мен, че няма такова нещо".

Както е известно, пред Левски настъпиха турболентни седмици, след като клубът трябваше спешно да погасява задължение към мениджърска агенция, а в същото време компанията "Главболгарстрой" подаде искова молба за неизплатени суми от страна на "сините" в размер на над 3 милиона лева. Сумата е по споразумението за изграждане на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", но от клуба са категорични, че не дължат тези пари. Спорът между двете страни ще се реши в съда. 

По-рано през деня директорът на "сините" коментира всички по-интересни теми около Левски (какво каза Колев - четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички