Робърта от Левски разкри на какво дължи чудесната си форма


Робърта от Левски разкри на какво дължи чудесната си форма
Снимка: Оф. сайт на Левски

5719 0

Нападателят на Левски Найджъл Робърта разкри на какво дължи чудесната форма, в която се намира в първенството. Националът на Кюрасао е реализирал 5 гола в 6 мача досега.

"Първите 1-2 седмици в Левски за мен бяха трудни. Треньорът ни е много силна личност. Не знам дали и аз съм такава, но си приличаме, че притежаваме характер. В началото имах затруднения, но Петър Хубчев повярва в мен. Това ми помогна много. Не знаех много за него, но когато пристигнах ми казаха, че е голямо име в българския футбол. Вярвам, че с него Левски може да стане шампион още тази година", заяви Робърта пред "Диема Спорт".

"Ако бяхме спечелили дербито с ЦСКА, щяхме да сме първи в класирането. Но пак може да се върнем на това място. Само на точка сме зад Лудогорец, а още не сме играли с тях. Можем да ги победим", добави нападателят.

21-годишният футболист похвали ръководството на клуба, че е организирало за чужденците уроци по български език. "Това е много важно. Трябва да разбираш добре треньора, да имаш добра комуникация с него. Затова е редно да науча езика, а клубът ми помага", заяви той и разкри кои думи и изрази на български вече знае: "Дай ми топката", "Здравей, как си", "Добре". Вижте историята на Найджъл в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички