Левски няма да набляга на бройката, а на качеството по време на зимния трансферен прозорец


Левски няма да набляга на бройката, а на качеството по време на зимния трансферен прозорец
Снимка: Оф. сайт на Левски

3787 0

Ръководството на Левски планира да отпусне сериозна сума за нови играчи в тима, които да бъдат привлечени през зимния трансферен прозорец. Очаква се за тази цел да бъде похарчена голяма част от сумата, която "сините" прибраха от продажбата на Давиде Мариани в края на лятото. Швейцарецът бе продаден в Шабаб Ал Ахли срещу малко по-малко от 1,5 милиона евро.

Спортният директор на столичани Ивайло Петков и треньорът Петър Хубчев вече са започнали да следят потенциални нови попълнения. "Тема Спорт" пише, че ще бъде изчакана зимната пауза, когато желаните играчи ще бъдат купени.

На Герена са стигнали до решението, че няма да бъдат привличани свободни агенти или футболисти под наем. Пари ще бъдат давани единствено за скъпи, но добре проучени футболисти. 

Освен това Левски не се е отказал и от трансферните си цели от родното първенство. 26-кратните шампиони ще направят нов опит да се договорят с Ботев Пловдив за Тодор Неделев и Кристиан Димитров.

Звезда на Левски пък ще трябва да се подложи на операция в чужбина, като завръщането му на терена за момента се отлага. Повече по темата ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички