Звезда на Левски се разминава с операция?


Звезда на Левски се разминава с операция?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2239 0

Нападателят на Левски Станислав Костов продължава да лекува контузия. Таранът има проблем с адуктора, като по-рано през сезона се появи информация, че той ще се подложи на операция.

Голмайстор №1 на първенството от миналия сезон бе пратен в клиниката на дългогодишния лекар на Мюнхен 1860 Ерих Рембек. Тогава стана ясно, че травмата е доста по-сериозна от предполагаемото.

Сега обаче "24 часа" пише, че Станислав Костов може да се размине с оперативната намеса. Очаква се той да се завърне в България, да води подготовка на Герена и след това да се направят нови изследвания. От тях ще стане ясно, дали голаджията ще се подложи на операция, или травмата му ще може да бъде отстранена с медикаменти и по-дълга почивка.

А след като през лятото "сините" загубиха най-добрия си играч в лицето на Давиде Мариани, неговата съдба може да последва и друг от ключовите футболисти на "Георги Аспарухов". Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички