Райнов посочи какво е поискал Хубчев от играчите


Райнов посочи какво е поискал Хубчев от играчите
Снимка: Официален сайт на Левски

4156 0

Полузащитникът на Левски Мартин Райнов коментира завършилата първа част от подготовката на "сините", която бе в Добринище. Той обясни какво иска на този етап от играчите - Петър Хубчев.

"Повече залагаме на дисциплината и на сериозната работа в тренировъчния процес. Хубчев иска да изградим добър колектив, да си помагаме на терена и засега е това", сподели полузащитникът и продължи по темата с липсващите нови попълнения.

"Не бих казал, че има притеснение от малкия брой играчи, с които започнахме подготовката. Имахме няколко момчета, които бяха с националните отбори и те ще се присъединят сега към нас. Няма никакво притеснение у нас от бройката", заяви Райнов.

"Готови сме да изпълним целите за новия сезон. Още не си говорим за Лига Европа, защото не сме цялата група. Като дойдат и останалите, сигурно ще обсъдим темата. Сега гледаме да се подготвим физически за мачовете, които предстоят. Очаквам в Австрия да направим хубави контроли, защото играем с добри съперници. Мисля, че това е плюс, тъй като ще си сверим часовниците си с добрите отбори, които също ще са на етап подготовка и да видим до къде сме стигнали", завърши халфът на Левски.

"Сините" все още нямат трансфер, но се твърди, че са близо до привличането на роден национал - ето кой.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички