Петрович: Добър отбор сме, но ни липсват някои неща, мога и утре да се махна от ЦСКА


Петрович: Добър отбор сме, но ни липсват някои неща, мога и утре да се махна от ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

10304 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович изказа мнението си относно равенството с Левски. Двата тима завършиха 2:2 на наионалния стадион "Васил Левски", след като "сините" вкараха два бързи гола в началото на срещата, но през второто полувреме "червените" бяха по-дейни и заслужено стигнаха до равенството в края.

"Левски през първото полувреме играха по-добре. Имаха две възможности и ни вкараха два гола. Оправихме грешките си през втората част, направихме две промени и изравнихме резултата. Бяхме много по-добри през второто полувреме. Стигнахме до равенство. Не сме загубили, което е най-хубавото от този двубой, защото губихме с 0:2.

Мисля, че днес спечелихме точка, не сме загубили две, тъй като играхме по-добре в началото на първата част. След това обаче Левски вкара от първата си атака и тогава започнаха проблемите. Вкараха ни и втори гол, но през второто полувреме бяхме много добри.

Имахме проблеми и в този мач, и в предишни, в Русе също. В следващите мачове обаче ще играят играчите, които ще играят най-добре и ще оправят грешките. 

Нормало е да ме освиркват. Губихме с 0:2 и е нормално да ме освиркват, но това е нормално, треньорът е виновен. Публиката има право да критикува играчи, треньори, всички. Лично аз нямам проблем да се махна, мога и утре да се махна от ЦСКА. Желанието ми обаче е да остана в ЦСКА. 

Жеферсон бе контузен през седмицата и не тренира във всички тренировки. Добър отбор сме, но ни липсват други неща."

Как Греъм Кери коментира срещата, в която направи две асистенции, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички