Павел Колев за бюджета на Левски: Надявам се да ги има тези 10 милиона, но се съмнявам

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели своите впечатления от победата на "сините" над Черно Море в шампионата, а с това коментира и появилите се информацииза огромния бюджет, с който ще разполагат столичани през следващия сезон. Колев не скри, че е скептично настроен относно 8-цифрената сума.

“Не съм доволен от мача, доволен съм от резултата. За нас е важно, че спечелихме трите точки. Това бяха 90 минути битка. Беше необходим характер, мъжество, което момчетата показаха, че имат. До края на сезона ще е така. Такова е решението на ръководството, повече млади футболисти, които тренират с отбора, да получават повече игрови минути”
“Много се надявам да ги има тези 10 милиона, но не съм запознат. Силно се съмнявам, че ще се случи. Има други приоритети пред Левски. Джовани Бекали е приятел на Васил Божков. Имахме доста разговори. Богдан Патрашку е човек, който познава българския футбол. Беше предложен като вариант. Разговарях с него и разбрах, че имаме сходни виждания”Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели своите впечатления от победата на "сините" над Черно Море в шампионата, а с това коментира и появилите се информации за огромния бюджет, с който ще разполагат столичани през следващия сезон. Колев не скри, че е скептично настроен относно 8-цифрената сума.

"Много се надявам да ги има тези 10 милиона, но не съм запознат. Силно се съмнявам, че ще се случи. Има други приоритети пред Левски. Джовани Бекали е приятел на Васил Божков. Имахме доста разговори. Богдан Патрашку е човек, който познава българския футбол. Беше предложен като вариант. Разговарях с него и разбрах, че имаме сходни виждания", сподели Колев.

Майсторско изпълнение на Костов помогна на Левски да превземе "Тича" от третия път

Левски победи отбора на Черно море с 1:0 като гост във втория кръг от плейофите. В 16' Станислав Костов отбеляза красиво попадение, което бе дост...

По отношение на мача с Черно Море, Колев заяви: "Не съм доволен от мача, доволен съм от резултата. За нас е важно, че спечелихме трите точки. Това бяха 90 минути битка. Беше необходим характер, мъжество, което момчетата показаха, че имат. До края на сезона ще е така. Такова е решението на ръководството, повече млади футболисти, които тренират с отбора, да получават повече игрови минути."

Междувременно старши треньорът Георги Дерменджиев коментира успеха на своя отбор над Черно Море (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!