Колев: Това е началото на война, водена от недоволните, че Левски тръгва по правилния път


Колев: Това е началото на война, водена от недоволните, че Левски тръгва по правилния път
Снимка: БГНЕС

2812 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев използва думата "война", за да обясни появилата се днес спекулация за треньорска смяна в клуба. Тя гласеше, че треньорът на националния отбор Петър Хубчев ще смени до дни Георги Деременджиев. Начело на България пък щял да застане наставникът на Етър Красимир Балъков.

"Ще се обърна към феновете със следното: не се поддавайте на спекулации! Левскари, това е само началото на една война, която ще трябва да водим, която явно ще се води на тихия фронт, ръководена от хора, които не им харесва, че Левски тръгва по правилния път. Призовавам всички левскари да бъдат спокойни, да проявят хладнокръвие, да подкрепят отбора в оставащите 10 мача до края на сезона и Георги Дерменджиев, който е старши треньор на Левски", заяви директорът пред "Гонг".

"Левски е в сигурни ръце и се управлява от интелигентни хора, които са успели в бизнеса и които знаят и са се подготвили затова как се управлява футболен клуб. Една от най-големите идиотщини би било да се направи една треньорска рокада както тази, която е описана днес. За Левски е ясно, че тепърва ще понасяме подобри ПР-кампании в наша вреда. Моята роля ще бъде и такава - да излизам и да обяснявам на хората, когато наистина има нещо. Те ще го разберат чрез вас, медиите от мен и не пост фактум, а в момента, в който се случват нещата. Няма да го разберат от такива спекулативни материали", допълни той".

"Тази кампания има и друга цел и това е националният отбор. На мен ми е изключително неприятно от това, което се случва. Знаете, че аз съм работил там. Буквално броени часове преди първото ни гостуване в квалификациите. Убеден съм, че Петър Хубчев и футболистите ще се съберат още повече и напук на спекулациите ще излязат като един юмрук и ще дадат най-доброто за България. Стискам палци да се приберат с три точки от Прищина", каза още Колев. Какво мисли той за т.нар. "директива" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички