Павел Колев отказал на Левски?


Павел Колев отказал на Левски?
Снимка: БГНЕС

2828 0

Преди малко повече от месец стана ясни, че Павел Колев ще написне БФС, за да заеме пзицията изпълнителен директр в Левски. Очакванията са той да премине на "Герена" в началото на 2019 година, но може и да се стигне до обрат, отхвърляйки предложението на "сините".

Почти сигурно той ще предпочете да остане на работа в БФС. Това довериха източници от футболната централа, пише „Тема спорт“. Колев, който в момента е заместник изпълнителен директор на БФС, не може да се пребори за достатъчно правомощия като оперативен ръководител на сините.

Разминаванията му със собственика на клуба Спас Русев са относно статута на някои от сега действащите кадри на „Герена". Един от тях е Красимир Иванов, за когото бе обявено понижение във финансов директор. Той обаче явно ще остане на сегашния си пост. Вторият проблемен е главният скаут Кирил Вангелов, който се оказа много близък на Спас Русев.

Ако Павел Колев все пак размисли в оставащите дни до Нова година и реши да започне в Левски, ще стартира с уволнения още в първия си ден. На този етап обаче той предпочита да остане на работа в БФС.

Кой е Павел Колев и защо назначаването му в Левски е силен ход - прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички