Отлични новини за Левски преди тежкото гостуване на Берое


Отлични новини за Левски преди тежкото гостуване на Берое
Снимка: Официален сайт на Левски

2125 0

След поредицата от слаби резултати на Левски, "сините" все пак получиха и добра новина. Тя е свързана с факта, че голямата звезда на тима Габриел Обертан ще може да играе във важния последен мач на отбора срещу Берое в Стара Загора.

Френският ас, преминал през Манчестър Юнайтед, изпитваше болежки след мача с Етър и дори не тренираше през последните дни. В крайна сметка обаче, той е възстановен и, макар и не на 100%, ще се включи срещу "зелените".

За пореден път посредствено представилият се в началото на сезона Аймен Белаид е аут от групата, въпреки проблемите на Левски в защита. Давид Яблонски се завръща, а в групата отново не фигурират Ривалдиньо и Луан Виана.

Доскорошният капитан Божидар Митрев е контузен и не е в групата, което се отнася още за Холмар Ейолфсон и Богдан Вашчук. Последното ново попълнение на тима Николай Михайлов също още не е на разположение, защото не е навлязъл във форма.

Ето и групата на Левски за мача с Берое:

Мартин Полачек, Николай Кръстев, Луи Нганиони, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Паулиньо, Давиде Мариани, Серджиу Буш, Милош Цветкович, Филипе Нашименто, Нуно Рейш, Хали Тиам, Жерсон Кабрал, Давид Яблонски, Станислав Костов, Габриел Обертан, Илия Юруков, Атанас Кабов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички