Павел Колев: Петър Хубчев е точният човек за Левски

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира назначението на Петър Хубчев за треньор на клуба. Според Колев бившият национален селекционер е правилният човек, който да поеме 26-кратните шампиони на България.

"Хубчев официално е обявен на сайта на клуба. Подписахме за две години с него плюс опция за още една. Той ще започне работа с началото на подготовката на 8 юни. Георги Тодоров ще води отбора до края на сезона.

Официално се сбъдна поредната "лъжа": Хубчев е новият треньор на Левски"

Петър Хубчев е новият треньор на Левски. Той подписа договор за срок от две години с опция за удължаване с още една година и влиза в сила с начал...

Хубчев идва с целия си щаб от националния отбор. На практика Левски ще започне подготовка за новия сезон с четирима треньори.

Не следя какво точно се говори и пише за Левски. За първи път чувам, че звездите на Левски ще си тръгват. Няма такова нещо.

"Спасителят" Божков диша във врата на Русев в маратона по абсурдизъм на Герена

На 29 април ръководството на Левски реши да "зарадва" феновете си с уволнението на Георги Дерменджиев. Най-успешният треньор в историята на Лудог...

С Николай Михайлов сме уточнили нещата. Въпрос на време е да стигнем до решение. Интерес към него не липсва. Трябва да си дадем сметка, че Левски може да е неконкурентноспособен да го задържи. Няма планове за раздяла с Валери Божинов и Станислав Костов. Не знам какъв здрав разум може да реши, че Левски ще се раздели с нападател, вкарал 24 гола. Ако дойде оферта за него, ще седнем и ще разговаряме. За нас на първо място е желанието на самия футболист.

Убеден съм, че Петър Хубчев е правилният избор. Очаквам да въведе онези норми за футбол, които са нужни. Очаквам да изгради боеспособен отбор, който да се бори за титлата. Освен това и футбол, който да радва феновете. Говорили сме с него какъв е клубният проект, за младите футболисти. Той е наясно с това.

ТРИ ИМЕНА СА СПРЯГАНИ ЗА ПОСТА "СПОРТЕН ДИРЕКТОР" В ЛЕВСКИ

През миналата седмица имах среща с феновете и изнесох информацията, която имам. Не е тайна, че финансовото състояние на Левски не е такова, каквото го заварихме през февруари. Една голяма част от задълженията са погасени. Нито една стотинка, която е отишла за погасяване на тези дългове, не е влязла в клуба под формата на заем. Всичко са дарения и спонсорски договори", заяви Колев пред "Дарик".

Още по темата

Please select answer!