Официално се сбъдна поредната "лъжа": Хубчев е новият треньор на Левски"


Официално се сбъдна поредната "лъжа": Хубчев е новият треньор на Левски"
Снимка: БГНЕС

6017 0

Петър Хубчев е новият треньор на Левски. Той подписа договор за срок от две години с опция за удължаване с още една година и влиза в сила с началото на подготовката за новия сезон, обявиха от клуба.

На "Герена" ще работи и целият щаб на специалиста, с който той водеше националния отбор на България. Става дума за Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. От клуба обявиха, че ще съобщят допълнително кога ще бъде официалното представяне на новия треньор.

Хубчев напусна националния отбор в края на април тази година. Той пое селекцията на България в края на септември 2016 година. С тима записа 20 мача, в които постигна 8 победи, 5 равенства и 7 загуби. 55-годишният наставник ще има рядката напоследък в клуба възможност да проведе подготовка с тима и да направи лятна селекция.

ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ В ЛЕВСКИ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ

Както е известно, Левски уволни Георги Дерменджиев на 29 април. Той бе назначен на поста само 88 дни по-рано. В момента "сините" са водени от временния наставник Георги Тодоров. Мястото на Хубчев в националния отбор пък зае Красимир Балъков. А защо според слуховете Петър Хубчев напусна националния тим вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички