Пари бавят и застрашават трансфера на Райнов в Левски

От Левски не са успели да приключат и вчера преговорите за привличането на капитана на Берое Мартин Райнов. Разговорите вървят трудно. От “Герена” се надяваха да успеят да договорят халфа и той да тръгне с тях на лагер в Кипър, пише "Тема Спорт".

Играчът има договор със старозагорци до лятото. Засега шефовете на "заралии" не са склонни да го пуснат в Левски за по-малка сума от вписаната като освобождаваща клауза в контракта му.

ГОЛМАЙСТОРЪТ НА ЛЕВСКИ Е ВСЕ ПО-БЛИЗО ДО ТРАНСФЕР В ТУРЦИЯ

От Берое признаха за преговори с Левски за Мартин Райнов

Спортният директор на Берое Валентин Грудев призна, че се водят преговори с Левски за трансфер на Мартин Райнов. Все още обаче няма споразумение ...

ГОЛМАЙСТОРЪТ НА ЛЕВСКИ Е ВСЕ ПО-БЛИЗО ДО ТРАНСФЕР В ТУРЦИЯ

“Водят се разговори между двете ръководства. Не знам кога ще бъдат финализирани. Най-вероятно когато Левски плати парите. За какви пари става въпрос - няма как да ви разкрия”, заяви пред изданието спортният директор на Берое Валентин Груев.

По подобен начин за столичани стоят нещата и с Педро Еуженио - още няма договорка с португалеца. Той е искан и от бившия си клуб Берое, както и от Ботев (Пловдив). Към Райнов интерес има и от чужбина. Подробности четете в този материал

Още по темата

Please select answer!