От Берое признаха за преговори с Левски за Мартин Райнов


От Берое признаха за преговори с Левски за Мартин Райнов
Снимка: Официален сайт на Левски

1659 0

Спортният директор на Берое Валентин Грудев призна, че се водят преговори с Левски за трансфер на Мартин Райнов. Все още обаче няма споразумение между двата тима.

"Има интерес към Райнов от Левски. Ние обявяваме, че той има клауза в договора си. Преговорите се водят от изпълнителния директор Илко Русев. Към момента няма нищо конкретно и постъпили плащания или договорки. Всичко обаче може да се случи. Той има договор с нас и има право обаче да преговаря.

Щом обаче Левски са влезли в контакт с нас, значи са говорили с него. Имаме разговори с Педро Еуженио. Те не са от сега. Чакаме развитие в ситуацията около него. Имаме отправена оферта и се надяваме, че ще се върне. Към нито един друг играч на Берое няма отправени оферти или предложение. Не говорим за друг изходящ трансфер", сподели Грудев. 

"До края на шампионата ще бъдат предложени професионални договори на минимум двама наши юноши, които заслужават. Надявам се това да бъде една следваща правилна стъпка. Всеки обаче сам трябва да заслужи", допълни още той.

Днес пък се очаква да бъдат взети много важни решения, свързани с Левски - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички