Голмайсторът на Левски е все по-близо до трансфер в Турция


Голмайсторът на Левски е все по-близо до трансфер в Турция
Снимка: Оф. сайт на Левски

1810 0

Голмайсторът на Левски Станислав Костов е все по-близо до трансфер в Турция, съобщават медиите в южната ни съседка. Костов се е разбрал с 15-ия в турската Сюпер лиг Акхисар Беледиеспор, като остава двата клуба да договорят цената на футболиста.

Турският клуб е и носител на Купата на страната. Отборът, воден от Чихат Арслан, има остра нужда от подсилване в атака. Голмайстор на отбора е ганаецът Елвис Ману с 4 попадения. Наставникът на Левски Славиша Стоянович вчера сам заяви, че има интересни запитвания за нападателя и е много вероятно да се разделят с него.

Българският национал дели първото място по голове в шампионата с Клаудио Кешеру. С продажбата на Костов ще постъпят свежи финансове средства, които са необходими на "Герена". По-рано имаше информация, че Ерзурумспор също се интересува от него, тъй като се нуждае спешно от подсилване през зимната пауза. Причината е, че се намира на 16-о място в първенството (първото под чертата с изпадащите).

Какво сподели наставникът Славиша Стоянович относно селекцията и какви са неговите желание - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички