Новият шеф в Левски: Няма какво да се лъжем, става въпрос за пари


Новият шеф в Левски: Няма какво да се лъжем, става въпрос за пари
Снимка: Официален сайт на Левски

2424 0

Новият член в Надзорния съвет на Левски Александър Тумпаров говори пред медиите след края на Общото събрание на клуба днес. Той коментира основните задачи на ръководството, сред които са състоянието на клуба и най-големите нужди в момента на "Георги Аспарухов".

"Нашите визии ще се избистрят след време. Първо трябва да се види какво е състоянието на клуба, какви са належащите нужди. Знаете, че става въпрос за пари, няма какво да се лъжем. Феновете са фенове, футболистите трябва да играят, но говорим за финансово оздравяване. Първо трябва да се осигурят средства за съществуването на клуба, следва ревизиране и след това може да говорим за дългосрочни и средносрочни планове.

Няма да бъде спестено нищо на никого, когато бъде завършен одитът, дано не се стигне да се предприемат такива действия. Изключено е да се стигне до заеми за издържането на клуба. Грешната информация пречи за оздравяването на един клуб, ще получавате точна информация от верните хора. Мисля да ходя в официалната ложа на мачовете, за да ме виждате", заяви Александър Тумпаров.

КОЙ ЩЕ БЪДЕ КАПИТАН НА ЛЕВСКИ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички