Николай Михайлов с големи шансове да премине в турски гранд?


Николай Михайлов с големи шансове да премине в турски гранд?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2368 0

Двама български национали може да се озоват в турския гранд Фенербахче през лятото, ако се вярва на тамошните медии. Според тях "фенерите" следят и Николай Михайлов от Левски наред със звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Според турските медии вратарят е с голям шанс да премине в турския гранд.

"Синьо-жълтите" изпитват сериозни проблеми на този пост, след като зачеркнаха опитните Волкан Демирел и Карлос Камени. Така титуляр е Харун Текин, но той не оправдава доверието. 29-годишният вратар записа 23 мача, в които е допуснал 30 гола. Последният бе при победата над Касъмпаша, но бе доста комичен. „Имаме нужда от класен играч на този пост”, ревнаха феновете.

Според медиите идеален вариант би бил Михайлов, който успя да възроди кариерата си на"Герена". Освен това още преди месец се заговори, че има вероятност да си тръгне от Левски през лятото. Той има договор до края на първенството, а съществува и опция да бъде продължен за още 2 години. Михайлов вече е получил няколко оферти, които превъзхождат тази на "сините" по финансови условия, пише "Меридиан мач". Вероятно националът ще каже "да" на гранда от Истанбул, въпреки че има опасност да погребе кариерата си там.

На "Герена" са запознати със ситуацията около Михайлов и затова от известно време се оглеждат за негов заместник. Спрягат се Даниел Кайзер от Ботев (Пд), както и Душан Перниш от Берое. И двамата правят отличен сезон за клубовете си. Кайзер дори става свободен агент след края на първенството, което идеално устройва Левски. От "Герена" вече имат един трансфер на "Шюкрю Сарачоглу" - Станимир Стоилов. Самият Михайлов пък също има опит в Турция, където пази за Мерсин на два пъти. А какво могат да очакват футболистите с големи заплати в Левски вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички