Ники Михайлов мина прегледи в Левски, всичко е въпрос на преговори


Ники Михайлов мина прегледи в Левски, всичко е въпрос на преговори

2128 0

Вратарят Николай Михайлов вече е преминал медицинските прегледи в Левски. Това се е случило днес в клиниката в комплекс "Царско село" заедно с лекарския щаб на "сините".

Сега между двете страни предстоят последни детайли и евентуални преговори преди да се стигне до договор. Със сигурност днес няма да развитие по темата, но в следващите дни е много вероятно да се стигне до споразумение, ако всичко мине наред при преговорите, информира "Дарик".

Както вече е известно в последните няколко дни името на Михайлов упорито е спрягано за "Герена". В събота изгледа контролата на Левски с Монтана в компанията на Спас Русев, а в неделя се запозна и наставника Славиша Стоянович. 30-годишният играч е без отбор, след като напусна Омония, но тренира по индивидуална програма на стадион "Славия".

Легендарният вратар и един от най-големите любимци на феновете Димитър Иванков също може да се завърне на "Герена", влизайки в щаба на Стоянович. Повече подробности - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички