Легендарен вратар и любимец на феновете е пред завръщане в Левски


Легендарен вратар и любимец на феновете е пред завръщане в Левски
Снимка: FB: ПФК Левски

4313 0

В Левски не спират да умуват как да разрешат вратарския проблемв отбора. Едно от последните решения на собственика Спас Русев е да върне една от легендите на клуба. Става въпрос за легендарния вратар на "сините" Димитър Иванков. 

Очаква се той да влезе в щаба на Славиша Стоянович, но това няма да е единствената промяна. С поста си може да се раздели треньорът на вратарите Валентин Захариев, твърди "Спортал". След слабите изяви на Божидар Митрев и Мартин Полачек, Захариев също е попаднал на мушката. 

Според информацията Русев е споделил пред главния скаут Кирил Венгелов, че иска да наложи незабавни промени, за да се разреши проблемът. Именно основен фаворит е Митко Иванков, който е един от най-големите любимци на феновете и истински левскар. Именно този дух искат да се пренесе в съблекалнята, а Стоянович също одобрил тази промяна. 

Няма да е голяма изненада, ако Славиша Стоянович, който също не е доволен от представянето на вратарите, да предложи треньор от чужбина за този пост. Въпреки, че това е най-малко вероятно, тъй като сърбинът иска да има българи в своя щаб и отбор, които знаят какво е Левски. Той също обаче е наясно, че има крещяща нужда от специалист, който да отговаря за вратарите, поемайки позиция и отговорност, и вкарвайки ги във форма.

Легендата на Левски Пламен Николов също даде своето мнение за вратарската криза в тима. Ето какво заяви бившият вратар на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички