Пламен Николов обясни вратарската криза в Левски и обяви: Скриването на Митрев срещу Вадуц коства успеха


Пламен Николов обясни вратарската криза в Левски и обяви: Скриването на Митрев срещу Вадуц коства успеха
Снимка: Официален сайт на Левски

3691 0

Бившият вратар на Левски Пламен Николов е поредният, който взе отношение по темата с вратарската криза в тима. Според него голям принос за положението има бившият треньор на вратарите Доменико Ботичела, който бе на "Герена" в периода, в който старши треньор бе италианецът Делио Роси.

"Доскоро аз защитавах вратарите в Левски, но след последните грешки и аз бия отбой. Защото тези грешки оказаха влияние върху резултатите на тима, не е да са минали незабелязано. Италианският треньор на вратарите има отношение към този проблем заради начина си на работа в тима. Пречила му е езиковата бариера, начинът на работа, отношението към играчите", коментира Николов в предаването "Код Спорт".

ЛЕВСКИ ВЗИМА НИКИ МИХАЙЛОВ И ОЩЕ ЕДИН ВРАТАР?

Той посочи, че титулярят под рамката през миналия сезон - Божидар Митрев, си е имал семейни проблеми, а за неуверените му изяви през новата кампания е изиграла роля и контузията му в края на септември, началото на октомври. "Тези неща плюс нетренираността са повлияли и явно не са взети мерки за тях. Много трудно Полачек и Митрев ще върнат доверието на публиката и треньора. Иначе имат качества, особено Митрев. Може би сега трябва да се даде шанс и на другите вратари да се докажат", каза още бившият национал.

"Грешката на Митрев е, че напусна на полувремето в мача с Вадуц. Ако беше останал, Левски щеше да елиминира този съперник. А за психическата му несигурност, както и за тази на Полачек, допринася ротирането им след грешка. Така се стига до там, че започват да изпитват страх от топката", завърши бившият страж.

По-рано мнението си за причините за вратарската криза даде и бившият вратар на "сините" Йордан Господинов. Вижте какво каза той тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички