Наско Сираков с атака срещу съдийството: Това е тенденция на мачовете с Лудогорец


Наско Сираков с атака срещу съдийството: Това е тенденция на мачовете с Лудогорец

2806 0

Играчът, отбелязал най-много голове в историята на Левски - Наско Сираков, и бивш спортен директор на клуба заяви категорично, че три съдийски грешки са били решаващи за развоя на дербито между Левски и Лудогорец, завършило 0:0.

"До 20-ата минута имаше три безумни съдийски грешки. Игра с ръка на Анисе в наказателното поле на Левски - задължително за жълт картон. След три минута прави груб фаул - получава жълт картон. Контраатака на Левски - фаул на Дяков. Отново предупреждение само, след това Дяков получава резонния жълт картон.

И в 20-ата минута тази ситуация с Натанаел, която не трябва да се случва във футбола, защото има два удара в рамките на секунда - с лакет и с юмрук в лицето на Вутов, което от самолет се вижда, че е за класически червен картон. Страничният съдия сигнализира - получава жълт картон. Оттам нататък вече няма смисъл да се обсъждат следващите 60-70 минути какво се се случило и как е било съдийството", заяви Сираков пред bTV.

"Не казвам нищо. Казвам това, което видях. Това са неща, които влияят изключително много на българския футбол. Забелязвам, че това е тенденция на мачовете с Лудогорец. В тези дербита - мачове за Купата, мачове с Левски, ЦСКА,  Лудогорец никога не се е оплаквал от съдиите. Всички отбори пропищяха обаче. Това не може да бъде случайно", подчерта Сираков.

Той добави, че вчера нетипично за българските стадиони е имало "феноменална атмосфера на препълнен стадион за мач между два отбора с амбиции". "Проведох няколко разговора с г-н Русев. Доволен съм от това какво се случва в Левски. Значително по-щастлив съм от тази действителност, която виждам в отбора и около отбора от това, което беше преди време. Подкрепям абсолютно решенията на ръководството на Левски. Спас Русев взе нещата в свои ръце и има изключително положително развитие, което трябва да бъде оценявано".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички