Делио Роси: Левски не игра защитно, но имаше много добър съперник срещу себе си


Делио Роси: Левски не игра защитно, но имаше много добър съперник срещу себе си
Снимка: Официален сайт на Левски

1227 0

Треньорът на Левски Делио Роси похвали играта на своя отбор при нулевото реми с Лудогорец на "Герена". Италианският специалист похвали и шампионите на България, като ги определи като много силен противник.

"Най-напред искам да кажа, че играхме срещу един много добър отбор. Имахме положения, поздравявам момчетата. Това, което ни попречи да спечелим бе червеният картон на Божидар Митрев в края на първата част. 

Левски не игра защитно срещу Лудогорец. За първи път в България ми се случва да играем в намален състав срещу толкова силен отбор. Радвам се обаче, че момчетата се представиха задоволително и съм щастлив от резултата. 

Искам да благодаря на феновете за това, че помагаха на отбора през целия мач. Съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме с победа, но ще даваме всичко от себе си и в следващите мачове.

Това, което искам да кажа, че с привличането на последните нови играчи в Левски, ние правим инвестиция за бъдещето. Ние няма да разчитаме на тях за 2-3 месеца и да ги продадем. Те ще бъдат в основата на Левски за в бъдеще", сподели наставникът на "сините".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички