Мирише на скандал: Левски отново "краде" от националния отбор


Мирише на скандал: Левски отново "краде" от националния отбор

9320 0

Левски е извадил много сериозна оферта на Йончо Арсов, който е желан от тях за нов директор на детско-юношеската школа. Тя е далеч по-добра от предложението на БФС към специалиста, твърди "Тема Спорт". Той е гласен за заместник на Даниел Боримиров в Левски.

Последният заемаше поста в продължение на 5 години, но през миналата седмица бе освободен. "Сините" обаче са изправени пред нова сага по оста "Герена" - "Бояна", където е базата на националния отбор и администрацията на БФС. Причината е, че специалистът е част от екипа на селекционера Красимир Балъков. Арсов, който е потомствен левскар, е помощник на Бала. В момента вниманието му е изцяло концентрирано към предстоящите евроквалификации с Чехия (в петък от 21:45 часа в Прага) и Косово (10 юни от 21:45 на националния стадион "Васил Левски").

Ясно е, че след последния мач Арсов ще седне на сериозни преговори с шефовете на Левски. Той е германски възпитаник, познава се с треньора Петър Хубчев и ще има за цел да въведе модерни методики за обучение на юношите на Левски. А защо бе взето решение за раздяла с Боримиров вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама