Мирише на скандал: Левски отново "краде" от националния отбор


Мирише на скандал: Левски отново "краде" от националния отбор
Снимка: Официален сайт на Левски

10295 0

Левски е извадил много сериозна оферта на Йончо Арсов, който е желан от тях за нов директор на детско-юношеската школа. Тя е далеч по-добра от предложението на БФС към специалиста, твърди "Тема Спорт". Той е гласен за заместник на Даниел Боримиров в Левски.

Последният заемаше поста в продължение на 5 години, но през миналата седмица бе освободен. "Сините" обаче са изправени пред нова сага по оста "Герена" - "Бояна", където е базата на националния отбор и администрацията на БФС. Причината е, че специалистът е част от екипа на селекционера Красимир Балъков. Арсов, който е потомствен левскар, е помощник на Бала. В момента вниманието му е изцяло концентрирано към предстоящите евроквалификации с Чехия (в петък от 21:45 часа в Прага) и Косово (10 юни от 21:45 на националния стадион "Васил Левски").

Ясно е, че след последния мач Арсов ще седне на сериозни преговори с шефовете на Левски. Той е германски възпитаник, познава се с треньора Петър Хубчев и ще има за цел да въведе модерни методики за обучение на юношите на Левски. А защо бе взето решение за раздяла с Боримиров вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички