Павел Колев: Решихме да правим реформа без Боримиров, не виждам някаква драма

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че смяната на Даниел Боримиров като директор на ДЮШ на клуба е била провокирана от нуждата от реформа и сериозна промяна.

"С Даниел Боримиров, откакто аз съм в Левски имаме прекрасни работни отношения. Смятам го за свой приятел и се надявам да останем такива. Няма да съм аз човекът, който ще изнася в публичното пространство това, което сме си казали", заяви Колев пред Нова телевизия.

Официално: Ники Михайлов преподписа с Левски

Левски може все още да няма първи летен трансфер, но направи много важна сделка за новия сезон. "Сините" преподписаха с Николай Михайлов, след ка...

"Истината е, че преценихме, че ДЮШ на Левски се нуждае от сериозна промяна и реформа, и решихме да я направим без негово участие. Не виждам в това някаква драма", допълни Колев.

По-рано днес "сините" официално обявиха раздялата с Даниел Боримиров и главния методист Нестор Юруков. Техните наследници ще бъдат обявени официално в най-скоро време.  От клуба допълват, че други административни промени в клуба не са извършвани, каквито информации се появиха.

А каква визия ще има Левски при новия треньорския щаб и какви попълнения се търсят - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!