Левски показа писмото от УЕФА, с което отмени наказанието за Европа


Левски показа писмото от УЕФА, с което отмени наказанието за Европа
Снимка: Официален сайт на Левски

4442 0

От Левски потвърдиха новината от по-рано днес, че наказанието, с което бе заплашен отборът - да бъде изваден от европейските клубни турнири, е отменено и няма да влезе в сила. "Сините" показаха и писмото, което са получили от УЕФА.

"Днес в офиса на клуба бе получено писмото от УЕФА, в което европейската футболна централа официално отхвърли възможността Левски да бъде изваден от европейските клубни турнири. Подобна опасност съществуваше заради просрочени задължения към 30 септември 2018 г. Съдебната Камара на Органа за финансов контрол на УЕФА взе това решение на 06 декември 2018 година и даде срок до 28 февруари 2019 година задълженията от 1 040 000 евро да бъдат изчистени.

След проверката, направена на 08.03.2019 година, Съдебната Камара на Органа за финансов контрол на УЕФА констатира, че дълговете са изплатени и наказанието няма да влезе в сила, като това решение е окончателно", написаха столичани на сайта си.

Нападателят на тима Валери Божинов, който вкара победното попадение срещу Етър в баража за Европа, постави висока цел пред тима - ето каква.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички