Балъков отсече: Левски не ни надигра, но имаше късмет, Миланов и Божинов


Балъков отсече: Левски не ни надигра, но имаше късмет, Миланов и Божинов
Снимка: Оф. сайт на Литекс

5361 0

Красимир Балъков остана разочарован след последния си мач начело на Етър. Както е известно, воденият от него тим загуби от Левски с 0:1 в директен сблъсък за участие в Лига Европа, а още от утре легендарният плеймейкър от близкото минало се настанява на новия си пост - селекционер на националния отбор по футбол.

"Сезонът беше успешен за Етър - щеше да бъде хубаво, ако имахме повече късмет, но той беше на страната на Левски. Двубоят беше равностоен, борба по целия терен. Опитахме се да избягаме от пресата, през първото полувреме не ни се получи, но генерално се справихме добре", коментира Божинов и отчете ролята на Миланов и Божинов за победата на Левски.

"За жалост, опитни футболисти като Миланов и Божинов ни наказаха в единствения случай, в който сбъркахме. Левски нямаха ситуации, но спечелиха с опита на тези футболисти", категоричен беше Балъков.

Липсата на Боджадж беше тежка - той е важен за нас футболист, умело задържа топката и загубихме важен човек за този мач, Ангелов нямаше ден днес и не игра така, както искахме", допълни Балъков.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички