Левски намери изненадващо решение с поста спортен директор


Левски намери изненадващо решение с поста спортен директор
Снимка: Официален сайт на Левски

3713 0

Левски може и да не търси спортен директор отвън, твърди "Меридиан Мач“. Според изданието шефовете на "Герена“ умуват дали отново да не повишат Асен Букарев и той да се завърне в старата си роля - спортно-технически координатор. Като такъв той трябва да бъде връзка между управата и Славиша Стоянович. Освен това трябва да се грижи за селекцията, подробности около подготовката и т.н.

Интересен факт е, че почти през същото време миналата година Букарев пак бе повишен от помощник в шеф. Той обаче не се задържа дълго. Причината за това бе, че не успя да намери общ език с Делио Роси по доста въпроси. Особено около привличането на новите играчи. Сега обаче ситуацията между него и Славиша Стоянович била коренно различна и се смята, че трудно може да стигнат до конфликт.

В ЛЕВСКИ ИСКАТ ДА ПРИКЛЮЧАТ ВЪПРОСА СЪС СПОРТНИЯ ДИРЕКТОР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

Преди няколко дни за подобен пост в клуба бе спряган Илия Груев. Той обаче искал на този етап да продължи кариерата си като треньор и се оглеждал за подходящи оферти. Груев не криел пред близки, че предпочита да се завърне в Германия, където доскоро води Дуисбург.

Междувременно се появи информация, че ръководството обмисля да назначи нов треньор и вече има фаворит за спортен директор. Вижте кои са те в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички